CHORON
Gisteravond waren manlief en ik
door en met het bestuur van de jazzzolder
uitgenodigd op restaurant.
Er stond zalm met choronsaus op het menu.
Het was erg lekker.
Aangezien ik deze saus en dat recept niet kende
heb ik het vanmorgen opgezocht.
Choron is getomateerde béarnaisesaus
en rondom de zalm liggen dan brokken
wortel, courgette, bloemkool, gele paprika, champignons en aubergine.
aan het zelf maken van béarnaisesaus...
dat was toen niet zo gelukt.
Zelfs nu 3ssens weet dat tomateren betekent
dat je tomatenpuree moet toevoegen,
zou 3ssens niet weten hoeveel dan,
zeker als ze er gratis nog een blik bovenop doen...
3ssens waagt zich dus best niet aan dat choroniseren.
Daarbij,
genen enen van mijn keukenkloppers wil deugen ! !
Dus nu effe googelen
of je choron ook kant en klaar in een potje vindt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten