dinsdag 29 april 2025

CHORON


 internet foto

Gisteravond waren manlief en ik 

door en met het bestuur van de jazzzolder

uitgenodigd op restaurant.

Er stond zalm met choronsaus op het menu.

Het was erg lekker.

Aangezien ik deze saus en dat recept niet kende

heb ik het vanmorgen opgezocht.


Choron is getomateerde béarnaisesaus

en rondom de zalm liggen dan brokken

wortel, courgette, bloemkool, gele paprika, champignons en aubergine.

In het verleden heeft 3ssens zich een paar keer gewaagd

aan het zelf maken van béarnaisesaus...

dat was toen niet zo gelukt.

Zelfs nu 3ssens weet dat tomateren betekent

dat je tomatenpuree moet toevoegen,

zou  3ssens niet weten hoeveel dan,

zeker als ze er gratis nog een blik bovenop doen...

3ssens waagt zich dus best niet aan dat choroniseren.


Daarbij,

genen enen van mijn keukenkloppers wil deugen ! !

Dus nu effe googelen

of  je choron ook kant en klaar in een potje vindt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten