Tussendoortje
ter promotie van de Belgische appels en Pere Piets
én ter viering van onze nieuwe regering
om vier uur bij de koffie
gelukt!
eigen foto en taart
Met groet aan de Witte Poorte
en merci aan Anne en Jules voor 't leren kennen
't laten proeven bie de gezellige kaffieklets vorige weke
én voor 't recept
dat ons Anne getjoept heeft van Piet Huysentruyt... ofte SOSPIET
Recept.
oven 10 min voorverwarmen op 200°
Leg een vel bladerdeeg (op boterpapier) rechtstreeks op de ovenplaat
prik gaatjes in 't deeg
haal 't klokhuis uit de kwartjes van 2 a 3 gewassen appels
laat de schil eraan
snij schijfjes
leg die op het deeg
bestrooi met amandelpoeder
... evt. paar kleine klontjes boter boveno^p
evt. een koffielepel kandijsuiker of stevia of zoetigheid strooien
ongeveer 15 a 20 minuten bakken, hangt van uwen oven af.
SMAKELIJK
bestrooi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten