woensdag 8 oktober 2014

Tussendoortje

ter promotie van de Belgische appels en Pere Piets
én ter viering van onze nieuwe regering
om vier uur bij de koffie

 gelukt!
eigen foto en taart

Met groet aan de Witte Poorte 
en merci aan Anne en Jules voor 't leren kennen
't laten proeven bie de gezellige kaffieklets vorige weke
én voor 't recept 
dat ons Anne getjoept heeft van Piet Huysentruyt... ofte SOSPIET

Recept.




oven 10 min voorverwarmen op 200°
Leg een vel bladerdeeg (op boterpapier) rechtstreeks op de ovenplaat
prik gaatjes in 't deeg
haal 't klokhuis uit de kwartjes van 2 a 3 gewassen appels
laat de schil eraan
snij schijfjes
leg die op het deeg
bestrooi met amandelpoeder

... evt. paar kleine klontjes boter boveno^p
evt. een koffielepel kandijsuiker of stevia of zoetigheid strooien

ongeveer 15 a 20 minuten bakken, hangt van uwen oven af.

SMAKELIJK
bestrooi 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten