zaterdag 5 april 2014

Hierboven op mijn grafiekles-foto, zie je hoe ik de vier portretten op de etsplaatjes afgedekt heb met vloeibare lak. Na nog een zuurbad zouden ze beter moeten uitkomen tegenover de achtergrond.
Proefdrukken van dit porcédé is pas voor NA de paasvakantie!
Van de les even snel naar huis voor een outfit zonder verfvlekken en dan weer richting Leuven naar dochterlief. Papa beer was daar al en de nieuwe geluidsinstallatie die vaderlief had helpen installeren, KLONK fantastisch en zuiver toen ik er arriveerde. Lotje en co gingen 's avonds SUSHI eten en wij zeiden nog dat we dat nog niet kenden... maar wij waren genodigd door onze vrienden van ora jazz...

Het werd eenHEMELSE avond! Onze afspraak begon bubbelend "in den Engel" en toen volgde het vrolijke gezelschap onze gids Gert naar hun verrassing... in de Muntstraat...de Wabi Sabi Sushibar!


Na de "harumaki" (Japanse  loempias met scampi) werden we nog getrakteerd op een
PARADIJSELIJKE "Pacific Titanic Boat" vol vol vol 107 tongstrelende sushi sashimis en nigiris ...
+ special rolls van de chef...Al die lekkernijtjes van rauwe vis met verse groentjes en soms ook rijst...droegen geen naamkaartjes dus ik kan niet vertellen WAT ik at. De heerlijke kennismaking met de Japanse keuken was trouwens toch onbeschrijflijk. Mmmmmmmmmmmm ... Inderdaad, zoals de menukaart beloofde :
"Een ultieme ervaring"
 Sushi is licht verteerbaar - je word zeker niet zeeziek van zo'n Oriëntaalse overvolle boot! We hebben heerlijk geslapen en gedroomd van dobberen op een vijver vol Koi onder overhangende kersenbloesemtakken...

Wedden dat we nog vaak Sushi zullen eten nu! WIJ zijn in alle geval verknocht,verkocht ... trouwens we moeten de kunst van het eten met stokjes kunnen blijven oefenen, we hebben het nu BIJNA onder de knie, allez, tussen de onhandige vingerkootjes!



Voor jazz drummers zijn die stokjes natuurlijk, HELEMAAL géén probleem!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten